[Cocoa] Fairplay encrypted video fails to play when loaded in a display:none element
[WebKit-https.git] / LayoutTests / platform / mac / animations / missing-values-first-keyframe-expected.txt
index 8a9b184b0bcd078bdedff3637b1d1f0b486687a8..8a952d810f22801593024d6398469eae4c062ceb 100644 (file)
@@ -4,12 +4,12 @@ layer at (0,0) size 800x236
   RenderBlock {HTML} at (0,0) size 800x236
     RenderBody {BODY} at (0,0) size 800x236
       RenderBlock {DIV} at (0,200) size 800x36
-        RenderText {#text} at (0,0) size 495x18
-          text run at (0,0) width 495: "PASS - \"left\" property for \"box1\" element at 0.5s saw something close to: 100"
-        RenderBR {BR} at (495,0) size 0x18
-        RenderText {#text} at (0,18) size 596x18
-          text run at (0,18) width 596: "PASS - \"webkitTransform.4\" property for \"box2\" element at 0.5s saw something close to: 100"
-        RenderBR {BR} at (596,18) size 0x18
+        RenderText {#text} at (0,0) size 501x18
+          text run at (0,0) width 501: "PASS - \"left\" property for \"box1\" element at 0.5s saw something close to: 100"
+        RenderBR {BR} at (500,0) size 1x18
+        RenderText {#text} at (0,18) size 602x18
+          text run at (0,18) width 602: "PASS - \"webkitTransform.4\" property for \"box2\" element at 0.5s saw something close to: 100"
+        RenderBR {BR} at (601,18) size 1x18
 layer at (100,0) size 100x100
   RenderBlock (positioned) {DIV} at (100,0) size 100x100 [bgcolor=#FF0000]
 layer at (100,100) size 100x100