Fix the layout tests.
[WebKit-https.git] / LayoutTests / fast / css / namespaces / 006-expected.txt
1 layer at (0,0) size 800x600
2   RenderCanvas at (0,0) size 800x600
3 layer at (0,0) size 800x34
4   RenderBlock {HTML} at (0,0) size 800x34
5     RenderBody {BODY} at (8,8) size 784x18 [color=#008000]
6       RenderInline {tests} at (0,0) size 540x18
7         RenderText {TEXT} at (0,0) size 0x0
8         RenderInline {first-child} at (0,0) size 82x18
9           RenderText {TEXT} at (0,0) size 82x18
10             text run at (0,0) width 82: "None of this "
11         RenderText {TEXT} at (0,0) size 0x0
12         RenderInline {element} at (0,0) size 92x18
13           RenderText {TEXT} at (82,0) size 92x18
14             text run at (82,0) width 92: "text should be "
15         RenderText {TEXT} at (0,0) size 0x0
16         RenderInline {attribute} at (0,0) size 118x18
17           RenderText {TEXT} at (174,0) size 118x18
18             text run at (174,0) width 118: "matching the style "
19         RenderText {TEXT} at (0,0) size 0x0
20         RenderInline {SPAN} at (0,0) size 95x18
21           RenderText {TEXT} at (292,0) size 95x18
22             text run at (292,0) width 95: "rules, and thus "
23         RenderText {TEXT} at (0,0) size 0x0
24         RenderInline {universal} at (0,0) size 64x18
25           RenderText {TEXT} at (387,0) size 64x18
26             text run at (387,0) width 64: "none of it "
27         RenderText {TEXT} at (0,0) size 0x0
28         RenderInline {SPAN} at (0,0) size 89x18
29           RenderText {TEXT} at (451,0) size 89x18
30             text run at (451,0) width 89: "should be red."
31         RenderText {TEXT} at (0,0) size 0x0
32       RenderText {TEXT} at (0,0) size 0x0