http/tests/loading/basic-auth-resend-wrong-credentials.html is still a flaky failure...
[WebKit-https.git] / LayoutTests / http / tests / loading / basic-auth-resend-wrong-credentials-expected.txt
1 main frame - didStartProvisionalLoadForFrame
2 main frame - didCommitLoadForFrame
3 main frame - didFinishDocumentLoadForFrame
4 main frame - didHandleOnloadEventsForFrame
5 main frame - didFinishLoadForFrame
6 frame "<!--framePath //<!--frame0-->-->" - didStartProvisionalLoadForFrame
7 http://127.0.0.1:8000/loading/resources/test2/protected-resource.php - didReceiveAuthenticationChallenge - Responding with wrongusername:wrongpassword
8 frame "<!--framePath //<!--frame0-->-->" - didCommitLoadForFrame
9 frame "<!--framePath //<!--frame0-->-->" - didFinishDocumentLoadForFrame
10 frame "<!--framePath //<!--frame1-->-->" - didStartProvisionalLoadForFrame
11 frame "<!--framePath //<!--frame0-->-->" - didHandleOnloadEventsForFrame
12 frame "<!--framePath //<!--frame0-->-->" - didFinishLoadForFrame
13 http://127.0.0.1:8000/loading/resources/test2/basic-auth-testing.php?username=correctusername&password=correctpassword - didReceiveAuthenticationChallenge - Responding with correctusername:correctpassword
14 frame "<!--framePath //<!--frame1-->-->" - didCommitLoadForFrame
15 frame "<!--framePath //<!--frame1-->-->" - didFinishDocumentLoadForFrame
16 This test makes sure that once WebCore preemptively sends out Basic credentials it thinks apply to a new resource, and that resource response with a 401 challenge, that it doesn't try to send the same wrong credentials a second time.
17
18
19 --------
20 Frame: '<!--framePath //<!--frame0-->-->'
21 --------
22 Authenticated as user: wrongusername password: wrongpassword
23
24 --------
25 Frame: '<!--framePath //<!--frame1-->-->'
26 --------
27 Authenticated as user: correctusername password: correctpassword